קיבוץ שבת חנוכה בהיכל הקודש בראשות מורינו הרה״צ שליט״א

בשבת חנוכה העעל״ט, אחד מזמני הקיבוץ של חסידי ברסלב להתחזק יחדיו באור עצות רבינו ז״ל, התקבצו ובאו הרבה מאנ״ש לחסות בצילו של צדיק מורינו ראש חבורתינו שליט״א.

בזמן רבינו ז״ל היה זה אחד מהזמנים שאנ״ש היו נוסעים אליו ז״ל, אולם לאחר פטירתו רק זמן הקיבוץ של ראש השנה נשאר לדורות לנסוע לשהות באומן דייקא. עם זאת, במקומות מושבותיהם היו אנ״ש ממשיכים להתקבץ ולהתחזק יחדיו, כי זהו זמן מסוגל להתחזק באמונת חכמים וללכת באורם מחדש. היום, כשבחסדי השם יתברך זכינו כבר כמה שנים שמורינו שליט״א קבע מושבו בארצינו הקדושה, הרבה מאנ״ש זכו לבוא איש וביתו לקבל חינוך קדוש וטהור בחג החינוך לעבודת השם יתברך.

השיחות הקדושות בליל שבת קודש, בעת הקידושא רבא בשבת בבוקר, בסעודה שלישית ובעת הדלקת הנרות במוצאי שבת קודש, נשאו אור חדש של התרוממות וטל של תחיה להתחיל מרגע זה להתקרב אליו יתברך על פי דרך התם והפשוט שאנו זוכים לקבל בהיכל הקודש של רבינו ז״ל.